Belle Perez zong nog één keer Que viva la vida tijdens Madagascar, de Musical

Belle Perez zong nog één keer Que viva la vida tijdens Madagascar, de Musical

© Dieter Dewulf
Belle Perez zong nog één keer de Vlaamse titelsong van de film: Que viva la vida.

Gisteren ging in de Capitole in Gent Madagascar, de Musical' in premiére.

Handen omhoog als je houdt van dansen, dansen! Want in het voorjaar van 2020 komt de gekste dierenbende aller tijden naar België! Music Hall brengt in samenwerking met Selladoor productions de Dreamworks animatiefilm Madagascar naar de theaters in een onovertroffen familiemusical. Afspraak van februari tot april met Marty, Alex, Melman, Gloria en co. in Capitole Gent en Elisabethzaal Antwerpen.

Toen de eerste Madagascar animatiefilm van Dreamworks in 2005 van het witte doek knalde, werd het verhaal van de ontsnapte dierentuinbewoners die terugkeren naar de wildernis een wereldwijd fenomeenMusic Hall presenteert nu vijftien jaar na de première van de originele kaskraker een beestige Nederlandstalige musical, gebaseerd op de film én de musical die eerder al potten brak in het Verenigd Koninkrijk.

Zelfs al zag je de film nog nooit, deze wervelende adaptatie zal je op staande poot inpalmen. Het hele verhaal, met al je favoriete personages uit de animatiefilm,komt tot leven in één hilarische feelgoodmusical. Laat je meeslepen door een kleurrijke kliek jungleheersers in knappe dierenkostuums en geniet van de weelderige enscenering die meteen tot de verbeelding spreekt. Producent Geert Allaert en regisseur Christophe Ameye leiden alles in goede banen en serveren een 100 minuten durend muzikaal spektakel waar het hele gezin gelukkig van wordt! Zing, dans en lach mee met de avonturen van de uitzinnigste beestenbende die je ooit hebt ontmoet.

Madagascar, de Musical', met in de beestige hoofdcast Elke Buyle (hippo 'Gloria'), Leendert De Vis(leeuw 'Alex'), Forian Avoux (giraf 'Melman'), Mike Wauters (Koning Julian), Brent Pannier (maki 'Maurice' + swing) en Rogier Komproe (zebra 'Marty'), en Lieven Scheire (Kowalski), Jean-Marie Dedecker (Skipper), Dominique Persoone (Rico) en Gunter Lamoot (Soldaat) als West-Vlaamse pinguïnstemmen, is van 27 februari tot en met 1 maart te zien in Capitole Gent en van 9 tot en met 11 april 2020 in de Koningin Elisabethzaal te Antwerpen.

Als kers op de kleurrijke taart, bracht Belle Perez exclusief tijdens de première nog één keer de Vlaamse titelsong van de film: Que viva la vida.

Tickets & info 'Madagascar, de Musical': www.musichall.be

Related bio's:
Belle Perez
Tags:
Belle Perez