Yesterdayland nieuw op radio 2

Yesterdayland nieuw op radio 2

© radio 2
Yesterdayland vervangt De Pré Historie van Guy De Pré

Terwijl De Pré Historie van Guy De Pré geniet van een welverdiende vakantie, neemt Peter Verhulst de Radio 2-luisteraars op zondagvoormiddag mee naar Yesterdayland. Van 10.00 tot 12.00 uur draait hij de klassiekers uit de muzikale dagboeken van weleer.

Op zondagavond mag het een beetje vooruitgaan, met het beste van 65 jaar jukebox. Op 33, 45 en soms 78 toeren: Elvis Presley & Little Richard meet Shakin’ Stevens & Mark Knopfler. Op zondagavond trakteert Lars de Groote je tussen 18.00 en 19.00 uur op Tutti Frutti.

Ook Tracktocht komt terug op zaterdagochtend. Dit jaar ontvangt Britt Van Marsenille onder meer Kristel Verbeke, Bart Moeyaert, Joke Devynck, Gilda De Bal , Raf Walschaerts, Barbara Dex, Guy T’Sjoen, Hans Bourlon, Rani De Coninck, Yasmine Kherbache, Frank Vander linden en James Cooke. Welke platen roepen herinneringen op aan hun jeugd en hun carrière? Door welk nummer werden ze van hun sokken geblazen toen ze het voor de eerste keer hoorden en van welk lied krijgen ze de krop in de keel?

 

Related bio's:
Peter Verhulst